Konsulttjänster & egna produkter

Milso AB är ett oberoende tjänsteföretag som i första hand erbjuder kvalificerade konsulter & tjänster inom områdena Teknik, Ledning och IT. Inom respektive område är bredden stor och för exempel på uppdrag hänvisas till respektive rubrik.

Vi har också utvecklat några fristående produkter vilka alla drivs som separata varumärken och marknadsförs genom egna hemsidor. Två av dessa, Buskoll® och Cheferiet®, baseras på vår egen ledningsmetodik och höjer både effektiviteten och kvaliteten i företaget genom att förenkla det administrativa arbetet. Läs mer under respektive rubrik, eller gå direkt in på www.buskoll.se eller www.cheferiet.se.

Till sist så bara måste vi nämna vårt bidrag till avdelningen "smarta prylar i hemmet". Produkten, som vi själva utvecklat, heter Yummystrap® och är helt enkelt gummiband märkta med veckans alla dagar för att hålla reda på bäst-före-dagen på öppnade matvaror. Fiffigt och superenkelt. Läs mer under under rubriken Yummystrap till vänster eller på www.yummystrap.se.